Microsoft Office 2019 Voor Thuisgebruik en Studenten

57.99 incl. btw

  •  Microsoft
  • 2002
  •  Nieuw
  •  Blijvend geldig
  •  Alle talen

Beschrijving

Productinformatie “Microsoft Office 2019 Home and Student”

THUIS WERKEN EN STUDEREN MET OFFICE 2019 HOME AND STUDENT

Perfect geschikt voor privégebruikers: Office 2019 Home and Student

De meest waardevolle onderdelen voor iedereen die thuis werkt, voor privégebruik en voor studenten: alles komt samen in de Office 2019 Home and Student-versie. Het betreft een licentie voor één apparaat, die de programma’s Word, Excel en PowerPoint omvat. Ook OneNote maakt deel uit van het pakket en is te downloaden via de Windows Store in Windows 10. Bestanden kunnen door gebruikers rechtstreeks op de computer worden opgeslagen voor offline gebruik of worden bewaard in de cloud door gebruik te maken van OneDrive of soortgelijke aanbieders. “Thuis of op school meer gedaan krijgen”: dat is het motto van Microsoft, waar ook met deze versie van Office 2019 op wordt ingespeeld.

Professioneel uitziende documenten kunnen nog effectiever worden gemaakt in Word 2019: bewerking, controle van de inhoud van de afdruk die wordt geprint, allemaal in één werkstroom. Bovendien is de van de vorige versie bekende zoekfunctie inbegrepen, zodat beginners snel alle belangrijke functies in Word 2019 kunnen vinden. Iets volledig nieuws in de versie Office 2019 Home and Student is echter de integratie van SVG-graphics, die makkelijker kunnen worden geschaald en verschoven dan JPG- of PNG-graphics. Iedereen die met een pen op een aanraakscherm werkt, zal blij zijn met de verbeterde penherkenning. Dat is vooral handig bij het bewaren van notities.

Voor presentaties is PowerPoint het perfecte hulpmiddel: het bekende programma maakt het maken van dia’s en complete presentaties op professioneel niveau mogelijk. Ideeën en informatie kunnen daardoor met audiovisuele middelen worden vormgegeven. Nieuw in PowerPoint in Office 2019 en alle versies is het gebruik van opnamen in Ultra-HD, zodat 4K-video’s nu vloeiend kunnen worden geïntegreerd in de dia’s. Een verbeterde ondersteuning voor zoomen en schalen van bestaande foto’s of andere graphics maken bovendien de aankoop van aanvullende programma’s voor beeldbewerking overbodig. Van eenvoudige dia’s tot dia’s van meerdere bladzijden, PowerPoint is het geschikte hulpmiddel.

Met Excel 2019 hebben kopers van deze licentie de beschikking over de bekende toepassing voor het maken van tabellen. Allerlei soorten gegevens kunnen eenvoudig en intuïtief worden ingevoerd en optisch worden bewerkt. Met toetsencombinaties hebben gebruikers die dagelijks met Excel werken snel toegang tot de belangrijkste functies. In deze nieuwe versie zijn onder andere de wiskundige functies verbeterd, die nog in grote getale zijn inbegrepen in het pakket. Daarnaast zijn in de toepassing nieuwe methoden beschikbaar om gegevens optisch aantrekkelijk weer te geven en daarmee een hulpmiddel voor de visualisering te creëren. Daardoor besparen gebruikers tijd en kunnen ze toch profiteren van de bekende werkstroom met Excel.

OneNote is in Office 2019 Home and Student geen vast onderdeel van het pakket meer. Daarentegen kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in het programma dit in de Windows Store downloaden. Verder heeft Microsoft de compatibiliteit met alle oudere versie van Windows verwijderd. De installatie van Windows 10 op het apparaat is nodig om van de voordelen van Office 2019 en alle inbegrepen toepassingen te profiteren. Het betreft een langdurig bruikbare licentie, die ten minste gedurende vijf jaar door Microsoft wordt geüpdatet. Anders dan bij Office 365 is het niet nodig een abonnement af te sluiten. De beveiliging van gegevens in OneDrive kan mogelijk wel kosten met zich meebrengen.

Besturingssysteem: Windows 10
Werkgeheugen: ten minste 2 GB RAM
Harde schijf: ten minste 3 GB geheugen beschikbaar
Beeldscherm: ten minste een resolutie van 1.024 * 768 pixels
Grafische kaart: DirectX 10-ondersteuning voor GPU-versnelde interface nodig
Browser: actuele versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari
.NET-versie: ten minste .NET-versie 3.5

Andere suggesties…