Microsoft Visio 2016 Professional

67.99 incl. btw

 •  Microsoft
 • 2402
 •  Nieuw
 •  Blijvend geldig
 •  Alle talen
Artikelnummer: 2402 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Productinformatie “Microsoft Visio 2016 Professional”

In Microsoft Visio Professional 2016 in slechts een paar klikken professionele grafieken maken met gekoppelde gegevens. Complexe content wordt levendig dankzij Visio 2016 Professional. Bewerk diagrammen met het team en verhoog daarmee het niveau van productiviteit. Visio Professional 2016 is in vergelijking met de standaard variant veel geavanceerder in zijn functies. Daarom wordt met name deze versie van het visualisatie programma gebruikt voor de zakelijke sector. Managers en projectteams kunnen veelzijdige diagrammen creëren in MS Visio 2016 Professional, gemakkelijker dan ooit te voren. De Office-achtige interface biedt een intuïtieve bediening en bevat functies die al vanuit Office 2016 bekend zijn zoals, de ‘’Tell Me’’ alert en de ‘’Black Theme’’ voor oog-vriendelijk werken.

Geavanceerde functies in Microsoft Visio Professional 2016

MS Visio Professional 2016 bevat alle functies van Visio Standard 2016, het snel en gemakkelijk maken en bewerken van diagrammen. Bovendien beschikt deze versie ook nog over de volgende geavanceerde functies:

 • Een uitgebreide aanbod van bijgewerkte vormen, templates en stijlen biedt een nog betere ondersteuning aan.
 • Ontwerp gemakkelijk professionele diagrammen met de ingebouwde sjablonen, inclusief zakelijke diagrammen, processchema’s, IT grafieken en technische diagrammen.
 • Samenwerking in teams is in Microsoft Visio 2016 Professional is met toenemende mate ondersteund, zo heeft u de mogelijkheid om tegelijkertijd aan een diagram te werken.
 • Grafieken kunnen direct worden gekoppeld aan gegevens, zodat lege gegevens rechtstreeks vanuit Excel, Active Directory en SharePoint gebruikt kunnen worden.
 • Door de activering van Information Rights Management kunt u het misbruik van vertrouwelijke gegevens voorkomen en beschermen.
 • Documenten met MS Visio 2016 Professional verbeteren en democratiseren.

Professionele diagrammen ontwikkelen met een paar klikken

In een mum van tijd maakt u met MS Visio Professional 2016 zelfs complexe vraagstukken levendige diagrammen. Een brede selectie van templates en vormen zorgen ervoor dat u altijd over de juiste middelen beschikt en direct kan starten. In dit geval wordt Visio 2016 Professional gebaseerd op industriestandaarden, zoals BPMN 2.0, UML 2.4, IEEE en Windows Workflow 4.0. Zakelijke grafieken, zoals tijdlijnen, pivot grafieken, zakelijke grafieken en organogrammen, net zo snel gemaakt als processchema’s, IT-diagrammen, software en database schema’s, technische schema’s of kaarten en plattegronden, zoals Real ruimte plannen. Een intelligente wizard maakt in MS Visio Professional 2016 organogrammen van bestaande gegevens en verwerkt deze automatisch voor u.

Zakelijke functies voor een hogere productiviteit

Microsoft Visio 2016 Professional met zijn geavanceerde functies voor het optimaliseren van processen. U kunt eenvoudig en efficiënt uw bedrijfsprocessen definiëren, verbeteren en democratiseren. U kunt deelprocessen creëren en validatieregels voor de herziening van de charts. Dankzij meer dan 20 proces templates biedt Visio Professional 2016 een complete oplossing voor een breed scala van proces-types, met inbegrip van BPMN 2.0, SharePoint-workflow en EPC.

Met de geïntegreerde data link, kunt u grote hoeveelheden gegevens snel verwerken in grafieken. Microsoft Visio Professional 2016 maakt koppeling van vormen met verschillende gegevensbronnen zoals Microsoft Excel, Active Directory, Microsoft SQL Azure, Microsoft SQL Server, Microsoft SharePoint-lijsten en Business Connectivity Services. Diagrammen worden automatisch aangepast met de nieuwste gegevens en opvattingen, zo heeft u automatisch de juiste gegevens.

Teamwork is een centraal begrip in MS Visio 2016 Professional

In een team kunt u samen werken aan diagrammen en hoeft u geen zorgen te maken over de versie die gebruikt wordt. Met Visio Professional 2016 of een browser kunt u rechtstreeks wijzigingen of opmerkingen aanpassen. De mogelijkheid voor audio- of video-chat vanuit het programma, met de benodigde programma’s ( Skype for Business of Microsoft Lync is vereist).

MICROSOFT VISIO PROFESSIONAL 2016 – SYSTEEMVEREISTEN

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen
 • Windows 7 of hoger
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012
Prozessor

 x86 of x64-bit processor draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Werkgeheugen  1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Schijfruimte  3 GB
Grafische kaart  DirectX 10 grafische kaart nodig
Geluidskaart  /

Andere suggesties…