Mircosoft Office 2019 Home en Business voor Mac

  •  Microsoft
  • 2201
  •  Nieuw
  •  Blijvend geldig
  •  Alle talen

Beschrijving

Productinformatie “Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac”

Office 2019 Home and Business for Mac is een complete verzameling van programma’s voor afzonderlijke personen en gezinnen, evenals voor kleine en middelgrote ondernemingen. De gebruiker kan met dit pakket onder andere e-mails versturen, tekstdocumenten bewerken en presentaties maken. Hiervoor zijn de huidige versies van Outlook, Word, PowerPoint, Excel en OneNote inbegrepen.

 

Vele functies in Word en PowerPoint

Als er wordt gekozen voor de aanschaf van Office 2019 Home and Business for Mac, kan worden gebruikgemaakt van de vele mogelijkheden van de wereldwijd bekende tekstverwerkingssoftware Word. Opvallend daarbij zijn de zogenaamde natuurlijke gebaren die met de vinger of pen op een apparaat met aanraakscherm kunnen worden gemaakt. In de vrije editor kunnen zo bijvoorbeeld woorden worden aangekruist om ze te selecteren of worden doorgestreept om ze te verwijderen. De geïntegreerde Office-assistent ‘Remix 3D’ maakt 3D-modellen van objecten of levende wezens voor gebruik in Word, Excel en PowerPoint. Zo kunnen de documenten en prestaties van een bedrijf visueel spannende worden gemaakt. De omschakeling van modellen naar document verloopt naadloos. In PowerPoint kunnen op deze manier geanimeerde 3D-modellen worden gebruikt om de overgangen tussen de dia’s interessanter te maken. Als ervoor wordt gekozen Office 2019 Home and Business for Mac aan te schaffen, zijn deze programma’s en functies te gebruiken zonder internetverbinding.

 

Eenvoudig noteren, berekenen en communiceren

Excel staat bekend als de klassieker onder de calculatieprogramma’s met tabellen. In de 2019-versie worden vele behulpzame en tijdbesparende hulpmiddelen aangeboden. Zo leert het programma terwijl de gebruiker werkt en herkent het werkpatronen om op basis daarvan passende suggesties te doen. Om een snel begin te maken en tot een succesvol ontwerp te komen, kan worden gekozen uit meer dan veertig categorieën met sjablonen. Met de ingevoerde gegevens kunnen, net als in de vorige versies, complexe berekeningen worden uitgevoerd aan de hand van formules. Met formatteringen, sparklines en tabellen kan de inhoud zeer aantrekkelijk en overzichtelijk worden gepresenteerd. Door nieuwe soorten diagrammen is het mogelijk om prognoses en trends nog makkelijker weer te geven.

Het digitale notitieboek OneNote is zowel voor zakelijk gebruik als voor privégebruik geschikt. De gebruiker kan met dit programma alles geordend houden. Ideeën kunnen in meerdere categorieën worden bewaard en met de zoekfunctie eenvoudig worden teruggevonden. De ingevoerde gegevens kunnen via toetsenbord, tekstmarker of pen worden verwerkt. Kopers van Office 2019 Home and Business for Mac kunnen ook gebruikmaken van de 2019-versie van Outlook en kunnen daarmee ook onderweg efficiënt e-mails verwerken. Tot slot zijn de agenda, contactpersonen en Office-bestanden op praktische wijze geïntegreerd in de toepassing.

 

Downloadversie van Office 2019 Home and Business for Mac aanschaffen

Wie interesse heeft in het Office-pakket voor thuis of op het werk, is bij Lizengo aan het juiste adres. Het bekende Office-pakket kan hier veilig worden gedownload. Zo krijgen gebruikers simpel en snel toegang tot de, met recht, internationaal geliefde schrijf- en presentatieprogramma’s. Elke computer waarop de Office-programma’s draaien, heeft daarvoor een eigen licentie nodig. Het deskundige Lizengo-team helpt graag bij vragen of twijfels bij de keuze of installatie van Office 2019 Home and Business for Mac.

Processor: Intel-processor

Werkgeheugen: 4 GB

Harde schijf: 10 GB beschikbaar, HFS+-formaat (resp. macOS Extended of APFS)

Scherm: resolutie van ten minste 1280 x 800 px

Besturingssysteem: Office 2019 ondersteunt de drie actuele versie van macOS, dus altijd de nieuwste versie en de twee vorige versies. Op dit moment (oktober 2018) zijn dit MacOS 10,14 Mojave en MacOS 10,13 en 10,12.

Browser: actuele versies van Internet Explorer, Safari, Chrome of Firefox

Voor Outlook: microfoon voor spraakherkenning

Audio-uitvoerapparaat voor voorleesfunctie

Andere suggesties…