Microsoft Visual Studio 2019 Professional

Artikelnummer: 5001 Categorie:

Beschrijving

Productinformatie “Microsoft Visual Studio 2019 Professional”

Comfortabel programmeren met Visual Studio 2019 Professional

Visual Studio 2019 Professional is een intelligent hulpmiddel bij de ontwikkeling van software. Het combineert functies van het populaire Visual Studio 2017 met nuttige nieuwe functies. Zo kan de gebruiker op een efficiënte manier code schrijven en eventuele fouten laten opzoeken. Daarbij kunnen diverse talen worden toegepast. Met Visual Studio 2019 Professional kopen ontwikkelaars en ondernemingen een geïntegreerde ontwikkelomgeving die verschillende platforms dekt.

Gemakkelijker samenwerken en AI-functies

In de huidige versie van Visual Studio kunt u gemakkelijk navigeren en deze versie biedt o.a. hulpmiddelen voor visueel gehandicapte ontwikkelaars. Bovendien bevat deze versie betere refactorings dan de vorige versies van de software. Ook zijn de Solution Loads en Builds opnieuw ontworpen met het oog op de consequente doorontwikkeling van het product. De debugger biedt, als belangrijk gereedschap voor effectief programmeren, nu ook meer mogelijkheden. Met Live Share wordt binnen een team werken, in real time, nog gemakkelijker en productiever: De tot nu toe bestaande functies om samen te werken aan programmacode zijn uitgebreid en verbeterd. Om zowel teams als individuele ontwikkelaars productiever te laten worden, kan in Visual Studio 2019 Professional de functie IntelliCode worden gebruikt. Daarbij biedt kunstmatige intelligentie ondersteuning tijdens het werk van de ontwikkelaar. Dit resulteert in bijvoorbeeld voorstellen om de kwaliteit van de code te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat de gebruiker voor elk project de bijbehorende taal kan gebruiken, ondersteunt de ontwikkelomgeving nog steeds zowel oudere programmeertalen zoals C of C++ als ook nieuwere zoals C#.

Ontwikkelen voor verschillende platforms

Door Visual Studio 2019 Professional te kopen, wordt het mogelijk gemaakt om oplossingen voor uiteenlopende platforms te ontwikkelen. De software biedt indrukwekkende omgevingen voor diverse toepassingswensen. Individueel of binnen een team kunnen op deze manier ook mobiele oplossingen gemakkelijk worden ontwikkeld. IDE Visual Studio biedt meerdere tools voor verbetering van de code voor apps. Men kan onbeperkt native apps voor iOS, Android en Windows ontwikkelen. Code en debuggings delen met het team behoort tot de mogelijkheden. De geprogrammeerde toepassingen voor PC’s, mobiele apparaten of het web kunnen al bestaande toepassingen als basis hebben. Het is mogelijk om eerder geschreven code in Visual Studio zonder problemen in te voegen.

Professionele ontwikkeltools voor kleine en middelgrote ondernemingen

Bedrijven die besluiten om Visual Studio 2019 Professional te kopen, maken met deze keuze een zeer productieve ontwikkeling door een team mogelijk. Met de krachtige functies van de ontwikkelomgeving kunnen de medewerkers allerlei informatie rechtstreeks in de code laten weergeven. Zo worden aangebrachte wijzigingen overzichtelijk en per persoon gerangschikt weergegeven. Ook verwijzingen in de code en uitgevoerde tests zijn snel te vinden. Visual Studio biedt nog andere nuttige functies zoals planningtools voor Agile-projecten en aanschouwelijke diagrammen. Door aankoop van een licentie voor Visual Studio krijgt u vanzelfsprekend toegang tot toekomstige updates en bug fixes, zodat hier sprake is van software die op lange termijn rendement oplevert.

Visual Studio 2019 Professional kopen

Kleine ondernemingen en ZZP´ers hebben veel baat bij een programmeertool zoals Visual Studio. Bij lizengo kunt u de software zonder complicaties downloaden. Daarbij zijn alle voordelen van een originele licentie van toepassing. Zo wordt complete ondersteuning aangeboden. Al vóór de aankoop is het team van lizengo voor informatie bereikbaar, bijvoorbeeld als er vragen over de keuze van de software zijn. Na het downloaden van het programma en het invoeren van de meegeleverde licentiecode bieden competente medewerkers van lizengo, indien nodig, ondersteuning tijdens het installatieproces van Visual Studio 2019 Professional.

Besturingssystemen:
Windows 10 vanaf versie 1507
Windows Server 2016
Windows 8.1 met update 2919355
Windows Server 2012 R2 met update 2919355
Windows 7 met SP1

Processor:
tenminste 1,8 GHz, advies: dual core

Werkgeheugen:
tenminste 2 GB, advies: 4 GB

Vereiste opslagruimte harde schijf:
al naar gelang de geïnstalleerde functies, max. 130 GB

Grafische kaart:

Resolutie van tenminste 1280 x 720, advies: 1366 x 768 pixels