Eset Internet Security

59.99 incl. btw

  • Producent: Eset
  • Artikelnr: 1002
  • Toestand: Nieuw
  • Looptijd: 1 jaar
  • Taal: Alle talen
Artikelnummer: 1002 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Geavanceerde bescherming tegen internetbedreigingen

ESET INTERNET SECURITY

Geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor de dagelijkse webgebruiker.

BELANGRIJKE FUNCTIE
Veiliger online winkelen en bankieren

Naast automatische bescherming tijdens internetbankieren, voorziet dit product in een speciale beveiligde browser voor veilig online betalen en veilige toegang tot crypto-wallets op internet.

24/7 bewaking

Bescherm al je apparaten

Je kunt één licentie gebruiken om verschillende apparaten te beschermen, waaronder Windows, Mac en Android.

Veilig online bankieren

Voorkom ongeautoriseerde toegang tot je computer en misbruik van je gegevens. Blijf veilig tijdens het doen van online betalingen en het gebruik van e-wallets.

Beveiliging van je slimme apparaten en webcam

Test je router en slimme apparaten op zwakke plekken. Blokkeer onverwachte toegang tot je webcam.

110M+
veilige gebruikers wereldwijd

102+
prestigieuze VB100-awards

30
jaar NOD32-technologie

13
R&D-centra wereldwijd

Vergroot de veiligheid van het web

Bekroonde bescherming

Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Geavanceerde technologie

Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

Wereldwijd bereik

ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

Inhoud

Legendarische antivirustechnologie

Bescherm jezelf tegen ransomware en andere typen malware met de bewezen meerlaagse bescherming van ESET, waar meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd op vertrouwen.

Privacybescherming

Voorkom dat hackers je wachtwoorden misbruiken. Winkel en bankier veilig online. Voorkom dat je kinderen worden blootgesteld aan schadelijke online inhoud.

Anti-theft icon

Anti-diefstal

Beveilig je computer door deze te volgen in geval van diefstal of verlies en identificeer de dieven via de ingebouwde camera.

Minimaal stroomverbruik

Speel, werk en surf zonder vertraging. Dankzij de accubesparende modus kun je langer online blijven en gamen zonder afleidende pop-ups.

Snelle en eenvoudige installatie

Eenvoudig te installeren en upgraden. Onze beveiliging is zodanig ontworpen dat je alle routinetaken eenvoudig kunt instellen. Daarnaast kun je je profiel verder configureren met meer dan 150 gedetailleerde instellingen.

Andere suggesties…