Eset Smart Security Premium

79.99 incl. btw

  • Producent: Eset
  • Artikelnr: 1003
  • Toestand: Nieuw
  • Looptijd: 1 jaar
  • Taal: Alle talen
Artikelnummer: 1003 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De ultieme bescherming van je online veiligheid

ESET SMART SECURITY PREMIUM

Ontworpen voor de gebruiker die alles wil

BELANGRIJKE FUNCTIE
Veilige gegevenscodering

Codeer je bestanden en verwisselbare media en bied je gegevens de allerbeste bescherming voor het geval ze gestolen worden of je je laptop verliest.

De perfecte beveiliging

De ultieme cyberbeveiliging

Geavanceerde technologie voor ervaren gebruikers, gebaseerd op een perfecte balans tussen snelheid, detectie en gebruiksvriendelijkheid.

Alles wat je nodig hebt

Beveilig je digitale identiteit en betalingen. Bescherm je laptop tegen diefstal of verlies. Houd je kinderen veilig online. En nog veel meer voordelen.

Beveilig je waardevolle gegevens

Codeer je bestanden en verwisselbare media. Bescherm ze tegen diefstal en verlies. Maak samenwerking en het delen van gegevens veiliger.

110M+
veilige gebruikers wereldwijd

102+
prestigieuze VB100-awards

30
jaar NOD32-technologie

13
R&D-centra wereldwijd

Vergroot de veiligheid van het web

Bekroonde bescherming

Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Geavanceerde technologie

Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

Wereldwijd bereik

ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

Inhoud

Legendarische antivirustechnologie

Bescherm jezelf tegen ransomware en andere typen malware met de bewezen meerlaagse bescherming van ESET, waar meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd op vertrouwen.

Privacybescherming

Voorkom dat hackers je wachtwoorden misbruiken. Winkel en bankier veilig online. Voorkom dat je kinderen worden blootgesteld aan schadelijke online inhoud.

Anti-theft icon

Anti-diefstal

Beveilig je computer door deze te volgen in geval van diefstal of verlies en identificeer de dieven via de ingebouwde camera.

Minimaal stroomverbruik

Speel, werk en surf zonder vertraging. Dankzij de accubesparende modus kun je langer online blijven en gamen zonder afleidende pop-ups.

Snelle en eenvoudige installatie

Eenvoudig te installeren en upgraden. Onze beveiliging is zodanig ontworpen dat je alle routinetaken eenvoudig kunt instellen. Daarnaast kun je je profiel verder configureren met meer dan 150 gedetailleerde instellingen.

Andere suggesties…