Microsoft Project 2016 Professional

67.99 incl. btw

 •  Microsoft
 • 2502
 •  Nieuw
 •  Blijvend geldig
 •  Alle talen

Beschrijving

Productinformatie “Microsoft Project 2016 Professional”

Zelfs complexe en grote projecten kunnen worden gepersonaliseerd met Project Professional 2016 om details nauwkeurig te kunnen plannen, bewaken en uitvoeren. De populaire project management software van Microsoft ondersteunt alle taken met betrekking tot het uitvoeren van uw projecten. Daarnaast biedt MS Project Professional nu meer functies en werkt u Efficiënter in een team. Naast de verbeterde communicatie via Skype for Business in Microsoft Project Professional 2016 kunt u nu makkelijker en flexibel delen, dankzij een verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365. Maak nu gebruik van Project Professional 2016 om uw projecten altijd in beeld te hebben.

Geavanceerde functies voor een efficiënte projectplanning

In aanvulling op de kenmerken van de standaard versie van MS Project 2016 Professional heeft deze versie veel geavanceerde functies, die special zorgen voor de planning van grote projecten in grote teams om zo efficiënter te werken. Deze omvatten de volgende functies:

 • Over Skype for Business, kunt u rechtstreeks vanuit Project Professional 2016 team leden oproepen of chatten met hun. Problemen kunnen onmiddelijk verder worden besproken en duidelijk uitgelegd worden.
 • Met de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365 heeft u toegang tot projectinformatie, bewerken en delen met andere teamleden via een speciale projectsite.
 • Met behulp van intelligente tools zoals Team Planner en onderhandelingsmiddelen kunt u in MS Project 2016 Professional potentiële problemen vroeg inzien en aanpassen zodat uw project geen gevaar loopt.
 • “Wat-Als‘‘ scenario’s elimineren om zo mogelijke knelpunten te voorzien en te handelen voordat echte problemen voordoen.
 • De Office-achtige interface maakt de oriëntatie binnen Microsoft Project Professional 2016 eenvoudiger.

Projectief plannen en en projecten controleren

Belangrijke projecten effiectief beheren met Project 2016 Professional. Het grote aantal hulpmiddelen voor de planning kunt u binnen een paar muisklikken een nieuw project maken, voorzien van alle noodzakelijke elementen om zo de voortgang te bewaken. De verschillende mogelijkheden voor het overzichtelijk beheren van belangrijke kerncijfers op een rijtje in MS Project Professional 2016 en zo kunt u snel presentaties over de huidige status van het project maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Gantt-diagramm, zo weet u altijd welke rol de uitvoering heeft voor het project.

Met de intelligente instrumenten van Microsoft Project Professional 2016 kunt u uw project vooruit plannen. De teamplanner en resource onderhandelingen zal de gebruiker in staat stellen om mogelijke knelpunten vroegtijdig vast te stellen en om dit te voorkomen. “Wat-Als“ scenario’s laten de mogelijke ontwikkelingen zien binnen het project. Het analyseproces pad in Project 2016 Professional detecteert potentiële problemen, voordat deze echt ontstaan helpt het programma met een oplossing zodat dit in het schema past.

Het werken in een team is aanzienlijk verbeterd

Communiceren in real time met alle leden die werkzaam in Project Professional 2016 eenvoudig via Skype for Business. Schrijf je teamgenoten een chatbericht of bel ze rechtstreeks vanuit MS Project 2016 Professional om een vraag te stellen of problemen te verduidelijken. De verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365 krijgt u nu toegang vanaf elke locatie op uw projecten. Vooral taak en to-do lijsten zijn gewoon makkelijker om mee te werken en up to date te houden. Een snel gemaakte project website met informatie kunt u gemakkelijk uitwisselen met collega’s en vrienden. Met Microsoft Project Professional 2016 heeft u een compleet project management tool die speciaal is ontworpen om ermee in een team te werken, om zo doelgericht samen te werken.

MICROSOFT PROJECT PROFESSIONAL 2016 – SYSTEEMVEREISTEN

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen
 • Windows 7 of hoger
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012
Prozessor

 x86 of x64-bit processor draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Werkgeheugen  1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Schijfruimte  3 GB
Grafische kaart  DirectX 10 grafische kaart nodig
Geluidskaart  /

Andere suggesties…